Cara Klaim Kredit Shopee Iaitu Sebanyak RM200 Bagi Bulan Oktober - Klaim Sekarang! - Mingguan Jawatan

Breaking

Rabu, 6 Oktober 2021

Cara Klaim Kredit Shopee Iaitu Sebanyak RM200 Bagi Bulan Oktober - Klaim Sekarang!

 


Kerajaan dalam usaha menggalakkan rakyat Malaysia untuk menggunakan produk cekap air seperti mesin basuh di pasaran menerusi tawaran hebat, Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN) dengan kerjasama Shopee kini melancarkan kempen Jimat Air 1.0 yang menawarkan e-Rebat RM200 bagi pembelian mesin basuh di Shopee.

Pengguna Shopee yang berhasrat nak beli mesin basuh baru! Jika berminat, anda boleh dapatkan e-Rebat bagi pembelian mesin basuh di aplikasi Shopee.

Berikut merupakan perkongsian bagi maklumat lanjut kempen dan baucar Jimat Air 1.0 yang ditawarkan.

TAWARAN SHOPEE RM200

Pengguna Shopee yang telah aktifkan atau verify Shopee akan dapat e-baucar sebanyak:
  • RM200

CARA MEMOHON SHOPEE RM200

Bagi makluman semua, TIADA syarat pembelian khusus dikenakan kepada orang ramai yang ingin dapatkan e-Rebat ini. Anda hanya perlu verify akaun ShopeePay anda untuk dapatkan baucar.

Berikut adalah panduan verify akaun ShopeePay anda:

1. Klik pada bahagian ShopeePay anda



2. Pergi ke bahagian ShopeePay Setting

3. Di bahagian IC Verification, klik Set Now





4. Ambil gambar kad pengenalan dan gambar anda Tick pada kotak yang disediakan dan klik CONFIRM





LANGKAH TEBUS BAUCAR RM200

Pengguna yang telah berjaya verify akaun ShopeePay tidak perlu buat sebarang penebusan.

  • Baucar RM200 akan dikreditkan secara automatik ke bahagian “My Voucher” anda pada 24 September 2021
  • Tambah barangan dengan label Jimat 1.0 ke troli anda
  • Untuk pembelian, pilih baucar Jimat Air 1.0 dan bayar menggunakan ShopeePay semasa checkout





Untuk pertanyaan lanjut mengenai kempen Jimat Air 1.0, anda boleh hubungi SPAN di talian 03 8317 9333 atau melayari laman web SPAN di https://www.span.gov.my/

10 ulasan:

  1. Asalamualaikum .selain mesin basuh .apa lagi buleh beli ..

    BalasPadam
  2. Saya dh buat shopee pay jdi tak boleh nk claim

    BalasPadam
  3. Saya dah buat shopee pay tp kenapa pengkreditan 24 sep 2021 kan dah lepas...

    BalasPadam
  4. Betul ke tak betul ni siap bg gambar ic

    BalasPadam
  5. 24 sept tapi claim oktober?? Menipu je

    BalasPadam
  6. Sya pn tak dapat lg voucer cliem dari shopee

    BalasPadam
  7. Sy memng dah ada Shopee pay... Mcmne nak kelim kalau dah ada

    BalasPadam